Contact

Lookbook

About

Webshop

Meubels

Home & Gifts

Kussens & Kleden

Kleding & Accessoires

Verlichting

Kids

Handpicked Vintage & Unique Wonders


Home

Shop

Verhuur

Styling & Events

Styling & Events

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met toffe, creatieve ideeën komen wij graag jouw event een stukje mooier maken! We helpen je graag met de (event) styling, maar kunnen je uiteraard ook helpen met de gehele event (wedding) planning en uitvoering. Door mijn jarenlange ervaring als event- en projectmanager, in zowel de zakelijke als de non-profit branche, mijn uitgebreide netwerk, frisse blik en creatieve ideeën maken wij jouw event tot werkelijkheid en een ervaring die niet snel vergeten wordt. 

In de afgelopen jaren hebben we veel mooie items verzameld wat niet in de shop is beland, maar we bewaard hebben in onze eigen collectie. Deze inmiddels uitgebreide collectie kunnen we tijdens jouw event of bruiloft inzetten om die droomdag te verwezenlijken. Naast onze grote collectie aan eigen meubels werken we heel nauw samen met ons eigen netwerk aan top leveranciers die perfect passen bij onze meubels en styling. Samen kunnen we brainstormen om te kijken welke kleuren en stijl het beste bij jouw evenement of jullie bruiloft passen. 

Een babyshower, bruiloft, fotoshoot, beurs, congres, uitvaart, tuinfeest, diner, brainstorm of iets anders op de planning? 

Advies & Inspiratie

Met toffe, creatieve ideeën denken wij graag met je mee. We maken een vertaling van jouw wensen en op basis daarvan maken we een moodboard en kiezen we samen de juiste sfeer en kleuren. Aan de hand van dit moodboard wordt de sfeer van jullie bruiloft/evenement en het ‘verhaal’ visueel gemaakt.

Kosten hiervoor bedragen:


Liever een uitgebreid stylingplan op maat van de locatie? Dat kan ook. Kosten hiervoor bedragen:

€195,- inclusief huurlijst

€399,- inclusief huurlijst

DIT WIL IK!

Eventstyling

Het liefste helpen we je natuurlijk op locatie om alles tot in de puntjes te regelen. Droom jij ook weg van alle leuke Pinterest plaatjes maar vind je het lastig om dit vorm te geven? Geen zorgen. Ik kan helpen! Op de dag zorg ik dat alles tot in de puntjes en met veel liefde is gestyled. Wij maken altijd een passende offerte op maat. Deze versturen wij per e-mail nadat wij een kennismakingsgesprek hebben gehad (online of op kantoor). Wil je al wel vast een preview van eventuele kosten? Vraag dan ons informatiepakket aan. Ik werk altijd met een basisuurtarief van:

DIT WIL IK!

€65,- per uur.


Totaalconcept 

Het regelen van een evenement of bruiloft kost doorgaans veel werk. Er komt een hoop bij kijken en er valt zoveel te regelen en te kiezen! Als event/weddingplanner vertaal ik jullie wensen naar concrete acties en plannen. Van locatie, muziek, catering, beeldmateriaal tot aan sfeer en styling. Ik zorg ervoor dat het aan niets ontbreekt! Stap voor stap nemen we alles door en door mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels een groot netwerk opgebouwd voor de aller beste (en mooiste!) leveranciers. 

DIT WIL IK!

(Styling én eventplanning)

Ik wil KENNISMAKEN

Lijkt het je leuk om samen te werken? Voor de styling,  totaalconcept of enkel inspiratie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken. Op basis hiervan maak ik een passende offerte op maat!

Projecten gestyled door Studio Habbekrats

@studiohabbekrats

Volg Studio Habbekrats

Handpicked vintage & unique wonders

Haarlem • The Netherlands

Our Unique Products

Shop

Connect